Skip to content Skip to footer

Verkoop en koop goud met Shemesh

Home » Gold

Online goud kopen of verkopen met Shemesh

Ontdek concurrerende prijzen voor het kopen of verkopen van gouden sieraden, gouden munten of goudbaren. Onze experts zorgen ervoor dat u de best mogelijke deals krijgt. Met een soepele en transparante ervaring wordt uw goudhandelreis supergemakkelijk. Vertrouw op Shemesh voor een vlekkeloze goudhandelervaring die alle verwachtingen overtreft!

Goudbaren kopen en verkopen

Goudstaven

Ervaar de kunst van het kopen en verkopen van goudstaven met Shemesh. Onze experts bieden betoverende deals en zorgen ervoor dat uw goudstaven voorspoed en veiligheid ontsluiten. Omarm de magie en laat uw goudstaven hun ware potentieel vervullen!

Gouden munten

Dompel jezelf onder in de allure van gouden munten met Shemesh. Wij bieden de beste prijzen voor gouden munten, of het nu gaat om oude relikwieën of moderne meesterwerken. Onze experts evalueren elke munt hartstochtelijk, zodat u de best mogelijke deals krijgt. Ontdek het boeiende rijk van de handel in gouden munten met Shemesh.

Koop en verkoop gouden munten
Shemesh Goud Diamond & Jewelry-logo

Gouden sieraden

Stap in de wereld van Shemesh en ervaar de elegantie van het kopen en verkopen van gouden sieraden. Onze experts evalueren uw schatten zorgvuldig en begeleiden u op een vlotte reis. Vertrouw op ons om uw dierbare herinneringen te eren en tegelijkertijd nieuwe hoofdstukken in het gouden tapijt van uw leven te ontsteken.

Gehaltegram
24 karaat
22 karaat
21 karaat
18 karaat
14 karaat
9 karaat
8 karaat

Wilt u uw goud verkopen?

Uw kostbare goudstukken verkopen is zorgeloos met Shemesh Goud. Volg deze eenvoudige stappen:

Appointment

Afspraak maken

Bezoek onze website, stuur een e-mail of bel ons voor een bezichtiging. Ontvang updates over goudprijzen en informeer naar het verkoopproces.

Evaluation

Deskundige evaluatie

 Onze deskundige experts beoordelen het gewicht, de zuiverheid en de conditie van uw goud grondig. Ze houden rekening met markttrends om de werkelijke waarde ervan te onthullen.

Offer

Ontvang een bod

Bekijk onze taxatie en bespreek de voorwaarden van de verkoop. We zorgen voor eerlijke deals, transparante prijzen en probleemloze transacties.

Veel Gestelde Vragen

Zeker! Hier zijn de antwoorden herschreven met Shemesh Goud in perspectief

Online goud verkopen via Shemesh Goud kan een eenvoudig proces zijn. Als gerenommeerd platform gevestigd in Antwerpen, zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verkopen van goud, zilver, horloges en diamanten. Onze gebruiksvriendelijke interface en ons veilige transactieproces maken het gemakkelijk voor u om uw goud met vertrouwen online te verkopen.

Bij Shemesh Goud geven we prioriteit aan de privacy en veiligheid van onze gebruikers. We hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat u uw goud kunt verkopen zonder spam te ontvangen. Ons platform maakt gebruik van beveiligde communicatiekanalen en beschermt uw persoonlijke gegevens. U kunt er zeker van zijn dat we spampreventie serieus nemen en ernaar streven om een probleemloze verkoopervaring te bieden.

De tijd die nodig is om een aanbod te ontvangen om online goud te verkopen, kan variëren, afhankelijk van het platform en de specifieke koper. Sommige online goudkopers bieden directe offertes op basis van de informatie die u over uw goud verstrekt, terwijl anderen u kunnen vragen de items ter beoordeling op te sturen voordat u een bod uitbrengt.

Bij Shemesh Goud begrijpen we dat tijd kostbaar is. We streven ernaar om onze klanten snel aanbiedingen te doen. Na het indienen van de nodige informatie over uw goud, is ons evaluatieproces efficiënt en gestroomlijnd. In de meeste gevallen kunt u binnen enkele dagen, zo niet eerder, een offerte verwachten.

Het online verkopen van goudstaven omvat meestal de volgende stappen:

 1. Onderzoek gerenommeerde kopers: Zoek naar vertrouwde online platforms of dealers, zoals Shemesh Goud die gespecialiseerd zijn in het kopen van goudbaren.
 2. Verzamel informatie over uw goudstaven: Noteer het gewicht, de zuiverheid en eventuele relevante markeringen of certificeringen die aan uw goudbaren zijn gekoppeld. Deze informatie zal helpen bij het bepalen van hun waarde.

 3. Vind het juiste platform of dealer: Kies een betrouwbaar platform of dealer, zoals Shemesh Goud, die een eenvoudig proces biedt voor het verkopen van goudbaren. Zorg ervoor dat ze een veilig systeem hebben voor het afhandelen van transacties.
 4. Aanbiedingen ontvangen en beoordelen: Zodra u de nodige informatie heeft verstrekt, zal de koper uw goudbaren beoordelen en een bod uitbrengen. Evalueer het aanbod op basis van marktprijzen en uw eigen onderzoek.

 5. Accepteer het aanbod en voltooi de transactie: Als u tevreden bent met het aanbod, volgt u de instructies van het platform om het te accepteren en door te gaan met de transactie. Dit kan inhouden dat de goudstaven veilig naar de koper worden verzonden en dat de betaling wordt ontvangen

Bij Shemesh Goud stellen we de veiligheid en beveiliging van onze klanten voorop. Volg bij het verkopen van gouden munten deze stappen om een veilige transactie te garanderen:

 1. Kies Shemesh Goud: Als gerenommeerd platform gevestigd in Antwerpen, zijn we gespecialiseerd in het kopen van gouden munten. Onze betrouwbare reputatie en veilige processen zorgen voor gemoedsrust.

 2. Verstrek nauwkeurige informatie: geef bij het maken van een aanbieding of het indienen van details over uw gouden munten nauwkeurige informatie over specificaties, gewicht, zuiverheid en eventuele relevante certificeringen.

 3. Evalueer aanbiedingen: Ons team zal uw gouden munten evalueren en u een concurrerend aanbod doen op basis van marktprijzen. Neem de tijd om aanbiedingen te vergelijken en een weloverwogen beslissing te nemen.

 4. Voltooi de transactie: zodra u ons aanbod accepteert, begeleiden wij u door het transactieproces, zorgen voor veilige verzending en snelle betaling. Uw tevredenheid en veiligheid zijn onze topprioriteiten.

Gouden munten verkopen in België is handig bij Shemesh Goud. Als vertrouwd platform in Antwerpen zijn wij gespecialiseerd in het kopen van gouden munten. Volg deze stappen om uw gouden munten bij ons te verkopen:

 1. Kies voor Shemesh Goud: Kies voor ons gerenommeerd platform, bekend om onze expertise in het kopen en verkopen van gouden munten in België.
 2. Verzamel informatie: Noteer de specificaties, het gewicht, de zuiverheid en alle relevante certificeringen die aan uw gouden munten zijn gekoppeld. Deze informatie zal ons helpen hun waarde nauwkeurig te evalueren.

 3. Neem contact met ons op of maak een vermelding aan: neem contact op met Shemesh Goud om het verkoopproces te starten of maak een vermelding op onze website, met nauwkeurige details over uw gouden munten.

 4. Ontvang een concurrerend aanbod: Ons team zal uw gouden munten beoordelen en u een concurrerend aanbod doen op basis van marktprijzen. Evalueer het aanbod en ga verder met de transactie als u tevreden bent.

 5. Voltooi de transactie: zodra u ons aanbod accepteert, zullen we u door de nodige stappen leiden om de transactie veilig te voltooien. Uw gouden munten worden met zorg behandeld en u wordt snel uitbetaald.

Het online verkopen van gouden sieraden kan de moeite waard zijn als u rekening houdt met bepaalde factoren:

 1. Goudgehalte en zuiverheid: Beoordeel de zuiverheid en het goudgehalte van uw sieraden. Hogere zuiverheid en gewicht leiden over het algemeen tot een hogere waarde.

 2. Marktprijzen: Houd de huidige goudprijzen bij om aanbiedingen te evalueren en ervoor te zorgen dat u een eerlijke prijs voor uw sieraden krijgt.

 3. Online platforms of dealers: Kies gerenommeerde online platforms of dealers die positieve beoordelingen hebben en transparante processen bieden. Onderzoek hun reputatie en verifieer hun geloofwaardigheid.

 4.  Vergelijking van aanbiedingen: Verkrijg meerdere aanbiedingen van verschillende kopers om prijzen en voorwaarden te vergelijken. Dit zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen en ervoor te zorgen dat u de beste waarde voor uw gouden sieraden krijgt.

Bij het online kopen van goud is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

 1.  Reputatie en beoordelingen: Kies gerenommeerde online verkopers met positieve beoordelingen zoals Shemesh Goud,. Zoek naar verkopers die al geruime tijd in het vak zitten.
 2. Zuiverheid en gewicht: Controleer de zuiverheid en het gewicht van het goud dat u wilt kopen. Zorg ervoor dat de verkoper nauwkeurige informatie en passende certificeringen voor het goud verstrekt.

 3. Prijzen: vergelijk prijzen tussen verschillende verkopers om er zeker van te zijn dat u een eerlijke deal krijgt. Houd de huidige marktprijzen bij en houd rekening met eventuele extra kosten of vergoedingen die aan de aankoop zijn verbonden.

 4. Beveiliging en authenticiteit: zoek naar verkopers die veilige verzendmethoden bieden en authenticiteitsgaranties bieden. Dring aan op een goede verpakking en verzekerde verzending om uw investering te beschermen.

 5. Retourbeleid: Controleer het retourbeleid van de verkoper voor het geval u niet tevreden bent met het gekochte goud. Begrijp de algemene voorwaarden die zijn gekoppeld aan retouren of ruilen

Goud wordt al lang beschouwd als een waardevol bezit en kan om verschillende redenen een goede investering zijn:

 1. Waardeopslag: goud heeft een geschiedenis van het behouden van zijn waarde in de loop van de tijd en kan fungeren als een afdekking tegen inflatie en economische onzekerheden.

 2. Diversificatie: Het opnemen van goud in een beleggingsportefeuille kan helpen bij het diversifiëren van risico’s, aangezien het vaak onafhankelijk van traditionele activa zoals aandelen en obligaties beweegt.

 3. Veilige haven: Goud is vaak gewild tijdens perioden van economische volatiliteit of geopolitieke instabiliteit, omdat het in dergelijke situaties doorgaans goed presteert.

 4.  Liquiditeit: Goud is een zeer liquide activa, met een gevestigde markt die gemakkelijk kopen en verkopen mogelijk maakt.

 5. Potentieel voor vermogensgroei: Goudprijzen kunnen in de loop van de tijd stijgen, wat potentiële vermogenswinsten voor beleggers oplevert.